Ga naar de Dendercars Verkoop Site

Dendercars Uitrusting

Bij Dendercars geniet u van een kwalitatieve service door experts die zich voortdurend bijscholen.

Diagnose

De elektronische systemen in moderne auto’s zijn erg uitgebreid, complex en veelomvattend. Het zoeken naar sensoren en componenten is vaak een tijdrovende klus. Zonder uitgebreide kennis van de systemen is het doormeten van sensoren, boordcomputers en communicatieprotocollen vrijwel niet meer te doen. En zeker niet zonder de juiste diagnoseapparatuur. Onze vakmannen bij Dendercars hebben de juiste kennis en apparatuur om al uw technische problemen op te lossen. Boek gerust een afspraak of bel ons op voor meer informatie of vragen.

 Airco bijvullen

Draait het systeem te lang met te weinig koudemiddel, dan kan dat uw wagen flink wat schade toebrengen. De compressor krijgt te weinig smering en gaat stuk. Een dure reparatie is dan nodig. Dat kunt u voorkomen door de airco op tijd te laten bijvullen. De airco vullen vergt een kleine investering, waar u echter op de lange termijn flink wat geld mee bespaart. En u bent verzekerd van een goed werkende airco, ook na vele jaren.

Onderhoud

Wij volgen regelmatig opleidingen en bijscholingen, zodat onze vakkennis optimaal blijft en wij u de service kunnen bieden die u van ons mag verwachten. Wij beschikken over uitgebreide kennis van alle merken en gebruiken uitsluitend onderdelen van de hoogste kwaliteit. Onze uitgeruste werkplaats zorgt ervoor dat we onze diensten zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Bovendien beschikken we over geavanceerde apparatuur die ons in staat stelt van een diagnose te stellen.

Checkup

Zekerheid over de conditie van uw wagen is een zorg minder. U wilt graag weten of u auto geschikt is om lange ritten af te legen. Hierbij komt Dendercars in het spel om u, uw zekerheid aan te bieden door een uitgebereide checkup uit te voeren. Zo bots je nooit aan tegen verassingen met je wagen. De volgende punten worden gecontorolleerd; voorruit, ruitenwissers, remmen, koplampen, brandblusser, oliepeil, koelvloeistof, Bijvullen koelvloeistof, Bijvullen ruitenvloeistof, remvloeistof, etc…

Uitlaat

EEN GOED WERKENDE UITLAAT IS BELANGERIJK

Het uitlaatsysteem heeft een aantal belangrijke functies: het geluidsniveau beperken, de temperatuur en de snelheid van de uitlaatgassen verlagen en het rendement van uw automotor verhogen. De katalysator heeft als functie de hoeveelheid verontreinigende verbrandingsgassen te beperken. Om het milieu te beschermen en de wetgeving te respecteren is het belangrijk dat alle onderdelen van uw uitlaatsysteem in perfecte staat zijn.

DENDERCARS BIEDT U VOLGENDE DIENSTEN:

Gratis diagnose van de uitlaatlijn, zonder afspraak
Controle van de lambdasonde die de uitstoot van schadelijke stoffen beperkt, de katalysator en de uitlaatgassen, Gratis offerte op maat van uw wagen.

Koppeling

De koppeling van uw wagen zorgt voor de verbinding tussen motor en versnellingsbak. Wilt u schakelen, wegrijden of stoppen? Dan moet die verbinding ontkoppeld worden. En daarvoor dient de ontkoppelingspedaal. Wat gebeurt er nu als uw koppeling versleten is?

Begint de koppeling lichtjes te slippen, dan is ze wellicht versleten. Komt de auto maar traag in beweging wanneer u de pedaal laat opkomen? Hoort u het toerental oplopen, maar versnelt te auto traag of niet bij plotseling gasgeven?

Bij een herstelling vervangen wij de drukgroep, de koppelingsplaat en het druklager in één keer. 

Schokdempers

Schokdempers drukken de wielen tegen de grond, ze verzekeren het contact tussen de wielen en banden van uw wagen en het wegdek. Toch is het niet altijd duidelijk wanneer schokdempers versleten zijn. En dat is gevaarlijk. U laat ze dus best tijdig nakijken!

ONZE VAKMANNEN BIEDEN U DE VOLGENDE DIENSTEN AAN:

Een controle en diagnose van uw schokdempers en van de andere veiligheidsonderdelen, zoals banden en remmen.
Een aanbod dat perfect aangepast is aan uw noden, indien uw schokdempers en/of andere veiligheidsonderdelen aan vervanging toe zijn.

Airco

De airco in een auto is een gesloten systeem waarin een compressor via de multiriem wordt aangedreven. In het systeem bevindt zich koudemiddel en olie die onder hoge druk worden ingebracht. Het systeem is dus heel gelijkaardig aan het systeem van een traditionele airco. 

Om de maximale levensduur en goede werking van jouw airco te garanderen, is het belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. Vermijd dat jouw airco haar koelvermogen verliest door tijdig het koudemiddel te laten vervangen door bij Dendercars. U kunt bij ons uw airco laten bijvullen voor slechts 65 euro. 

Onderdeel plaatsen

Een auto onderdeel laten plaatsen? Dat kan bij Dendercars. Onze ervaren vakmannen bij Dendercars maken gebruik van de beste apparatuur om de gewenste onderdelen op uw wagen te monteren. Boek gerust een afspraak of bel ons op voor meer informatie of vragen.

Diverse diensten door Dendercars

Ontdek onze kwaliteitsvolle diensten tegen zeer scherpe prijzen.

Uw accu vervangen

Uw wagen elk moment startklaar houden

Banden wisselen

Zorg dat je ieder seizoen met de juiste banden rijdt. 

Online een afspraak boeken

Boek vandaag nog een afspraak voor uw onderhoud

Onze tevreden klanten

Top, keer op keer snelle service nu helemaal erover met 2 techniekers tegelijk voor en een lamp te vervangen. Als ik dat in de garage moet laten doen, moet ik een afspraak maken en weken wachten. Top service!

Mark Raemaekers

Fantastische service alweer. Kwam voor een lampje en ik vroeg ook of ze ook een bepaalde band hadden en wat de prijs was. Een half uur later lagen de banden er op, het lampje in de koplamp en alles nog eens correct afgesteld voor de keuring. Geweldig!

Bo Slagers

Dendercars

Grootzand 43, 9200 Dendermonde

 

Bel ons