Dendercars Werkplaats

Bij Dendercars geniet u van een kwalitatieve service door experts die zich voortdurend bijscholen.

Onze werkplaats diensten

Onderhoud

Wij volgen regelmatig opleidingen en bijscholingen, zodat onze vakkennis optimaal blijft en wij u de service kunnen bieden die u van ons mag verwachten. Wij beschikken over uitgebreide kennis van alle merken en gebruiken uitsluitend onderdelen van de hoogste kwaliteit. Onze uitgeruste werkplaats zorgt ervoor dat we onze diensten zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Bovendien beschikken we over geavanceerde apparatuur die ons in staat stelt van een diagnose te stellen.

Airco bijvullen

Draait het systeem te lang met te weinig koudemiddel, dan kan dat uw wagen flink wat schade toebrengen. De compressor krijgt te weinig smering en gaat stuk. Een dure reparatie is dan nodig. Dat kunt u voorkomen door de airco op tijd te laten bijvullen. De airco vullen vergt een kleine investering, waar u echter op de lange termijn flink wat geld mee bespaart. En u bent verzekerd van een goed werkende airco, ook na vele jaren.

Airco herstellen

Wij controleren de arico op 7 punten, verversen het koelmiddel, en vullen olie bij in het circuit. Ook ontsmetten en ontgeuren we het luchtcircuit. Geniet weer van je airco. Elks seizoen is je airco onmisbaar in je auto: bij warme temperaturen houdt ze de lucht fris en aangenaam. Voorkom defecten dankzij een regelmatig nazicht bij Dendercars en vermijd zo onnodige kosten.

Diagnose

De elektronische systemen in moderne auto’s zijn erg uitgebreid, complex en veelomvattend. Het zoeken naar sensoren en componenten is vaak een tijdrovende klus. Zonder uitgebreide kennis van de systemen is het doormeten van sensoren, boordcomputers en communicatieprotocollen vrijwel niet meer te doen. En zeker niet zonder de juiste diagnoseapparatuur. Onze vakmannen bij Dendercars hebben de juiste kennis en apparatuur om al uw technische problemen op te lossen. Boek gerust een afspraak of bel ons op voor meer informatie of vragen.

Checkup

Zekerheid over de conditie van uw wagen is een zorg minder. U wilt graag weten of u auto geschikt is om lange ritten af te legen. Hierbij komt Dendercars in het spel om u, uw zekerheid aan te bieden door een uitgebereide checkup uit te voeren. Zo bots je nooit aan tegen verassingen met je wagen. De volgende punten worden gecontorolleerd; voorruit, ruitenwissers, remmen, koplampen, brandblusser, oliepeil, koelvloeistof, Bijvullen koelvloeistof, Bijvullen ruitenvloeistof, remvloeistof, etc…

Uitlaat

Betreft de dienst omtrent uitlaten biedt Dendercars het volgende aan: Gratis diagnose van de uitlaatlijn, zonder afspraak. Controle van de lambdasonde die de uitstoot van schadelijke stoffen beperkt, de katalysator en de uitlaatgassen, gratis offerte op maat van uw wagen. Het uitlaatsysteem heeft een aantal belangrijke functies: het geluidsniveau beperken, de temperatuur en de snelheid van de uitlaatgassen verlagen en het rendement van uw automotor verhogen.

Koppeling

Bij een herstelling vervangen wij de drukgroep, de koppelingsplaat en het druklager in één keer. ende aan: Gratis diagnose van de uitlaatlijn, zonder afspraak. Controle van de lambdasonde die de uitstoot van schadelijke stoffen beperkt, de katalysator en de uitlaatgassen, gratis offerte op maat van uw wagen. Het uitlaatsysteem heeft een aantal belangrijke functies: het geluidsniveau beperken, de temperatuur en de snelheid van de uitlaatgassen verlagen en het rendement van uw automotor verhogen.

Schokdempers

Schokdempers drukken de wielen tegen de grond, ze verzekeren het contact tussen de wielen en banden van uw wagen en het wegdek. Toch is het niet altijd duidelijk wanneer schokdempers versleten zijn. En dat is gevaarlijk. U laat ze dus best tijdig nakijken! Onze vakmannen bieden het volgende aan: Een controle en diagnose van uw schokdempers en van de andere veiligheidsonderdelen, zoals banden en remmen. Een aanbod dat perfect aangepast is aan uw noden, indien uw schokdempers en/of andere veiligheidsonderdelen aan vervanging toe zijn.

Onderdeel vervangen

Een auto onderdeel laten plaatsen? Dat kan bij Dendercars. Onze ervaren vakmannen bij Dendercars maken gebruik van de beste apparatuur om de gewenste onderdelen op uw wagen te monteren. Boek gerust een afspraak of bel ons op voor meer informatie of vragen.

Diverse diensten door Dendercars

Ontdek onze kwaliteitsvolle diensten tegen zeer scherpe prijzen.

Uw accu vervangen

Uw wagen elk moment startklaar houden

Banden wisselen

Rij elk seizoen met de juiste banden.​

Airco bijvullen

Laat uw airco bijvullen bij Dendercars.

Enkele recensies

“Top, keer op keer snelle service nu helemaal erover met 2 techniekers tegelijk voor en een lamp te vervangen. Als ik dat in de garage moet laten doen, moet ik een afspraak maken en weken wachten. Top service!“

Mark Raemaekers

“Fantastische service alweer. Kwam voor een lampje en ik vroeg ook of ze ook een bepaalde band hadden en wat de prijs was. Een half uur later lagen de banden er op, het lampje in de koplamp en alles nog eens correct afgesteld voor de keuring. Geweldig!“

Bo Slagers

Dendercars

Grootzand 43, 9200 Dendermonde

Bel ons

052 46 65 00

Openingsuren: Ma - Do 10:00 u - 18:00 u | Vr 10:00 u - 12:00 u, 15:00 u - 18:00 u | Za 10:00 u - 17:00 u

Contacteer ons voor de

Vul uw gegevens in. We nemen snel contact met u op.
Bedankt! Het bericht is succesvol verstuurd.
Error! Bekijk de velden en probeer opnieuw.

Boek een testrit voor de Peugeot

Kies een tijd en datum voor de testrit.
Bedankt! Het bericht is succesvol verstuurd.
Error! Bekijk de velden en probeer opnieuw.

Blijf op de hoogte

We geven je een melding wanneer een auto die overeenkomt met jouw interesses beschikbaar komt.
Bedankt! Het bericht is succesvol verstuurd.
Error! Bekijk de velden en probeer opnieuw.

Blijf op de hoogte voor een

We geven je een melding wanneer een beschikbaar komt.
Bedankt! Het bericht is succesvol verstuurd.
Error! Bekijk de velden en probeer opnieuw.

Sorteer Op:


  • Standaard
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Nieuwste eerst
  • Kilometerstand oplopend
  • Kilometerstand aflopend
Dendercars Whatsapp

Wij zijn beschikbaar voor advies en vragen.

Customer Support

Dendercars Klantenservice

Online

Dendercars KlantenserviceKlantendienst

Hallo, hoe kan ik u helpen? 00.00