Uitrusting

Bij Dendercars geniet u van een kwalitatieve service door experts die zich voortdurend bijscholen.

Uitrusting diensten

Batterij vervangen

De auto-batterij zorgt ervoor dat de auto start, de lampen het doen en dat u naar de radio kunt luisteren als uw auto uitstaat. Echter wordt deze na verloop van tijd zwakker en is het tijd de batterij te vervangen. Bij een lage temperatuur geeft een batterij minder kracht. Daarom komt een versleten batterij sneller aan het licht in de winter, omdat deze de motor dan niet meer kan starten. Wij bij Dendercars lossen dit probleem zo snel mogelijk voor u op. U kunt hier een afspraak boeken.

Parkeersensoren

Het parkeren van de auto kan soms lastig zijn en een ongelukje zit in een klein hoekje. Gelukkig bestaat er tegenwoordig parkeerhulp zoals parkeersensoren of achteruitrijsensoren. Deze parkeerhulp helpt u bij het veilig inparkeren van uw auto, zo voorkomt u schade. Tegenwoordig beschikken de meeste nieuwe auto’s over een park distance control. Heeft uw auto deze nog niet? Boek dan vandaag nog een afspraak en kom gerust langs.

Trekhaak

Een trekhaak is voor vrijwel alle auto’s beschikbaar. Gebruikt u vaak de trekhaak van uw auto? Dan is een vaste trekhaak zeer geschikt. Deze monteren wij permanent onder de auto en is daarom altijd beschikbaar en in het zicht. Of het nu gaat om een vaste, een afneembare of een wegdraaibare trekhaak, wij hebben ook voor uw auto de juiste trekhaak. Ook bij de montage van de trekhaak laten we u niet in de kou staan. Wij monteren uw nieuwe trekhaak graag voor u. Boek vandaag nog uw afspraak.

Dakdragers

Veel auto’s hebben een zo geheten kaal dak, ook wel normaal dak genoemd. Dit betekent u geen dakdragers kan monteren op de auto. Ook op deze auto’s is het mogelijk om dragers te bevestigingen. Dendercars heeft een ruim assortiment dakdragers voor auto’s met een kaal dak. De drager wordt dan tussen de deuren en de dakrand geklemd met speciale klemmen. De montage van een drager voor auto’s wordt door onze vakmannen gedaan. U kunt hier een afpsraak voor boeken.

Radio

Niks is vervelender dan een autorit moeten maken met een storende radio. Als u optimaal wilt genieten van muziek in de auto, dan is het hebben van een goede autoradio noodzakelijk. Gelukkig kunt u bij ons voordelig een nieuwe autoradio aanschaffen. U heeft keuze uit vele functionaliteiten zoals 1-DIN, 2-DIN, AUX, en SD, bluetooth, DAB, USB. Ook heeft u keuze uit verschillende merken zoals Caliber, Denver, JBL of Pioneer autoradio’s. Deze kunnen ook door ons gemonteerd worden.

Diverse diensten door Dendercars

Ontdek onze kwaliteitsvolle diensten tegen zeer scherpe prijzen.

Uw accu vervangen

Uw wagen elk moment startklaar houden

Banden wisselen

Rij elk seizoen met de juiste banden.​

Airco bijvullen

Laat uw airco bijvullen bij Dendercars.

Enkele recensies

“Top, keer op keer snelle service nu helemaal erover met 2 techniekers tegelijk voor en een lamp te vervangen. Als ik dat in de garage moet laten doen, moet ik een afspraak maken en weken wachten. Top service!“

Mark Raemaekers

“Fantastische service alweer. Kwam voor een lampje en ik vroeg ook of ze ook een bepaalde band hadden en wat de prijs was. Een half uur later lagen de banden er op, het lampje in de koplamp en alles nog eens correct afgesteld voor de keuring. Geweldig!“

Bo Slagers

Dendercars

Grootzand 43, 9200 Dendermonde

Bel ons

052 46 65 00

Openingsuren: Ma - Do 10:00 u - 18:00 u | Vr 10:00 u - 12:00 u, 15:00 u - 18:00 u | Za 10:00 u - 17:00 u

Sluiten

Contacteer ons voor de

Vul uw gegevens in. We nemen snel contact met u op.
Bedankt! Het bericht is succesvol verstuurd.
Error! Bekijk de velden en probeer opnieuw.
Sluiten

Boek een testrit voor de

Kies een tijd en datum voor de testrit.
Bedankt! Het bericht is succesvol verstuurd.
Error! Bekijk de velden en probeer opnieuw.
Sluiten

Blijf op de hoogte

We geven je een melding wanneer een auto die overeenkomt met jouw interesses beschikbaar komt.
Bedankt! Het bericht is succesvol verstuurd.
Error! Bekijk de velden en probeer opnieuw.
Sluiten

Blijf op de hoogte voor een

We geven je een melding wanneer een beschikbaar komt.
Bedankt! Het bericht is succesvol verstuurd.
Error! Bekijk de velden en probeer opnieuw.
Dendercars Whatsapp

Wij zijn beschikbaar voor advies en vragen.

Customer Support

Dendercars Klantenservice

Online

Dendercars KlantenserviceKlantendienst

Hallo, hoe kan ik u helpen? 00.00