Banden wisselen bij Dendercars

Boek een afspraak, snel & gemakkelijk.

WIJ BIEDEN ALLE SOORTEN BANDEN AAN

Winterbanden

Winterbanden zijn gemaakt van speciaal rubber dat beter bestand is tegen temperaturen onder 7°C. Ze blijven dus soepel en hebben een beter rendement bij lage temperaturen en ijzel. Bovendien hebben ze typisch een open profiel, waarbij er meer aandacht is voor de afvoerkanalen. Dit zorgt dan weer voor een betere grip op een nat wegdek.

Zomerbanden

In de periode van april tot oktober zijn zomerbanden voor jouw auto de beste keuze. Zelfs met droge wegen en gunstige weersomstandigheden dienen jouw autobanden aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid te voldoen. In ons assortiment hebben we onder andere michelin banden, continental banden en nog veel meer.

All season banden

Of het nu sneeuwt, regent of heel warm is, all season banden geven een goede grip op de weg. Ze bieden vele voordelen boven zomerbanden of winterbanden. U heeft slechts één set autobanden nodig. Dit bespaart u tijd en geld. Ze verschillen qua prijs nauwelijks van zomerbanden of winterbanden, waarmee u dus de kosten van een extra set autobanden uitspaart. U heeft bovendien geen opslag nodig voor een extra set banden.

GROTE MERKEN. HEEL VEEL KEUS. DE BESTE DEALS.

Openingsuren: Ma - Do 10:00 u - 18:00 u | Vr 10:00 u - 12:00 u, 15:00 u - 18:00 u | Za 10:00 u - 17:00 u

Dendercars Whatsapp

Wij zijn beschikbaar voor advies en vragen.

Customer Support

Dendercars Klantenservice

Online

Dendercars KlantenserviceKlantendienst

Hallo, hoe kan ik u helpen? 00.00