Verkoop uw auto GRATIS en krijg de beste prijs!

Verkoop uw wagen in 3 stappen

Vul de gegevens van uw auto in

Vul het bovenstaande formulier in. Het merk, model en bouwjaar zijn verplicht. De overige opties zijn details die onze experten helpen bij nauwkeurig bepalen van de waarde. Voeg ook foto’s van de buiten en binnenkant toe.

Ontvang een vrijblijvende prijs

U mag rekenen op een team van experten met jarenlange ervaringen die op een professionele en nauwkeurige wijze te werk gaan. U ontvangt onmiddellijk de beste prijs voor uw auto.

Wij halen gratis uw auto op

Indien u akkoord gaat met het ontvangen bod, komt 1 van onze experts zelf ter plaatse om de verkoop te finaliseren, waarbij de betaling ook onmiddellijk gebeurt. De wagen wordt gratis opgehaald door ons team.

Recensies

Verkoop uw auto vandaag nog

Wenst u als particulier, bedrijf, handelaar of garage uw tweedehands auto of wagenpark snel, eenvoudig en correct te verkopen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Wij bieden steeds een eerlijke marktprijs (cash of via overschrijving) voor uw tweedehands auto en zorgen voor een snelle en correcte afhandeling.

PERSONENWAGENS

U wilt uw auto verkopen aan een eerlijke prijs? Dit kan snel en eenvoudig bij Dendercars. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van autos.

BEDRIJFSWAGENS

U krijgt steeds een eerlijke prijs aangeboden voor uw bedrijfswagen. We nemen de bedrijfswagen mee in de staat waarin u hem verkoopt, zelfs zonder keuring en zonder garantie.

MOBILHOMES

Uw mobilhome verkopen? Wij nemen deze over. Ongeacht het type, merk of model. We nemen ook mobilhomes over zonder keuring. Neeem gerust contact met ons op.

Contacteer ons

Stuur ons gerust een mail
Bedankt! Het bericht is succesvol verstuurd.
Error! Bekijk de velden en probeer opnieuw

Grootzand 43, 9200 Dendermonde

Dendercars Whatsapp

Wij zijn beschikbaar voor advies en vragen.

Customer Support

Dendercars Klantenservice

Online

Dendercars KlantenserviceKlantendienst

Hallo, hoe kan ik u helpen? 00.00